28 Nisan 2015 Salı

Klima servisleri

Yaz aylarının bu inanılmaz yakıp kavurduğu günlerde balkonlarda oturmak, serin yerler bulmaya çalışmak, kağıtları kıvırıp yaptığımız yelpazeler bir çözüm değildir. Hatta ve hatta bunları yapmaya çalışırken ettiğimiz hareketlerle daha da sıcaklamakta ve damla damla görerek, buhar buhar görmeyerek su kaybetmekteyiz. Sadece rahatımız için değil, vücudumuzun kaybettiği sulardan dolayı da rahatsızlanmamak için de birçoğumuz klima almayı bir çözüm bulmuşlardır.


Klimalar çalışırken iç ve dış ortamlarda farklı hava şartlarına maruz kalmaktadır. Isı transferleri ile çalışan klimalar kirlenme ve yıpranmalarla zamanla bozulmalara yol açmakta ve çoğu kişi bozulmalara karşı ne yapacağını bilmediği için yeni klima alma ya da eski klimalarını atma gereği duyuyor. Oysaki firmalar klimaların zaten yılda en az iki kere bakım yapılması gerekliliğini sizin sağlığınız açısından da klimanın sağlığının açısından da vurguluyor. Aldığınız klimanın markasına göre klima servisleri 7/24 farklı bölgelerde sürekli bir şekilde hizmet vermektedir. Klimayı aldıktan sonra da sizinle klimanızın problemleri ile ilgilenmeleri onların görevidir. Buradan istediğiniz  servise kolaylıkla ulaşabileceğiniz gibi güler yüzlü ve tatlı dille de karşılanacaksınız. Her saat sizin problemlerinizle ilgilenecek bir görevli kişi telefon hattından sizi bekleyecektir.

Ayrıca bir diğer güzel olan şey de; klima servisleri  sokaklara yerleştirdikleri gececi ekipmanlarla her zaman hazır haldedirler. Siz çağrı merkezlerini arayıp bilgi verdikten sonra onlar size geleceği süreyi bildirip o süre zarfında evinize gelip size yardımcı olacaklardır. Klima servisi seçenekleri artık bir tuş, bir alo kadar yakınınızdadır.  Acil durumlarda ise Profesyonel Ekip kurulmuş özel kişiler eli çabuk, telaş yapmayan soğukkanlı kişilerle bir ekip kurulmuş ve size en yakın zamanda ulaşmaları sağlanmaya yönelik hazırlanmışlardır. Bu sadece bir ile bir semte özel bir şey olmayıp, tüm illere tüm semtlere özeldir.  Klima servisi sadece bir tane değil birçok klima servisi vardır. Bu servisleri internetten araştırıp en güvenli gördüğünüze telefon aracılığı ile ulaşabilirsiniz. Her servisin telefon numarası farklı ve her servisin hizmeti ayrıdır. Ortak bir özellikleri müşterilerine özel ve ayrıcalıklı davranmalarıdır. Klima Servisi tarafından yapılan tüm işlemler (tamir, montaj, parça vs.) garanti kapsamındadır.

Cihazınız da bulunan sorunları dert etmeden kolayca çözüm bulmanız için var olan klima servislerini kullanmaktan aramaktan çekinmeyiniz. Onlar sizler için var olduklarını zaten siz aradıktan onlara ulaştıktan sonra size yoğun bir şekilde hissettirecekler dir. Klimanızı güle güle sağlıklı günlerde kullanmanızı dileriz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder