9 Nisan 2015 Perşembe

23 Nisan Şenliği'nde İlkokullarda Sahaya İndi



23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Derince'de düzenlenen futbol şenliğinde ortaokulların ardından ilkokullar da sahaya indi.



Derince Belediyesi'nin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte düzenlediği futbol turnuvasında heyecan tüm hızıyla sürüyor. 20 ortaokulun katılımıyla başlayan turnuvada ilkokullar da ilk maçlarını oynayarak bu büyük heyecanı yaşamaya başladı. 15 ilkokulun katılımıyla gerçekleşen organizasyon kapsamında ilk gün 6 müsabaka vardı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınedeniyle düzenlenen futbol şenliğinde ilkokullarda ilk gün en farklı galibiyete imza atan okul Çenesuyu oldu. Dumlupınar İlkokulu'nu üstün bir mücadelenin ardından 7-0'lık skorla mağlup eden Çenesuyu, turnuvaya iyi bir başlangıç yaptı. Derince Belediye Spor Tesisleri'nde gerçekleşen turnuvanın ilkokullar arasındaki ilk gün maçlarında heyecan hiç eksilmedi.
İki Maç Penaltılara Gitti

Çenesuyu'nun ardından günün en farklı ikinci galibiyetini alan ekip ise Çakabey'i 3-0'la geçen 15. Kolordu İlkokulu oldu. Bekir Sıtkı Özer İlkokulu ile Çınarlı İlkokulu arasında oynanan karşılaşmada ise normal sürede 1-1'lik eşitlik bozulmadı. Penaltılara giden mücadelede rakibini 4-1'le mağlup eden Bekir Sıtkı Özer günü galibiyetle kapatmayı başardı. Günün penaltılara giden bir diğer karşılaşması ise İbni Sina ile Cumhuriyet ilkokulları arasında oynandı. 1-1'lik eşitlikle neticelenen maçta penaltılarda gülen taraf 5-4'lük skorla Cumhuriyet İlkokulu oldu. 23 Nisan Futbol Şenliği'nde oynanan diğer karşılaşmalarda ise Alparslan İlkokulu, Abidin Pak'ı 3-1 mağlup ederken, Piri Reis İlkokulu da Huriye Pak'ı yine aynı skorla 3-1 mağlup etti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder