9 Nisan 2015 Perşembe

Başkan Doğan´dan Anlamlı Ziyaret



İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Kanser Haftası sebebiyle Kocaeli Üniversitesi Onkoloji Bölümü'nde tedavi gören çocukları ziyaret etti.

Hastane ziyaretinde Prof. Dr. Funda Çorapçıoğlu ve Prof. Dr. Nazan Sarper tarafından karşılanan Başkan Doğan'a Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Emine Zeybek ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Meclis üyesi Emine Okanalp de eşlik etti. Hasta ve yakınlarıyla teker teker sohbet edip, doktorlardan bilgi alan Doğan çocuklara moral verdi. 

Şanslıyız... 

Ziyareti esnasında açıklamalarda bulunan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan "kanser günümüzün en önemli sorunlarından biridir. Tedavisi zor ve uzun bir süreç gerektiren bu hastalığa karşı erken teşhisin önemi çok büyük. Eskiden İzmit'te kanser hastalarının tedavi olabilecekleri bir yer yoktu ve bunun eksiğini çok duyduk. Bizlerin de girişimleriyle ilimize böyle bir yer açılması kanser hasta ve yakınlarını rahatlattı. Şuanda hastanemize ülkemizde ki diğer illerden gelip tedavi olan hastalarımız var. Tedavi gören hasta kardeşlerimize Allah'tan acil şifa, yakınlarına da sabır ve kolaylıklar diliyorum" dedi. 

Doğum Günü Kutladılar 

Yapmış olduğu ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren hastalar ve hasta yakınlar da, Başkan Doğan' duyarlı davranışı için teşekkür edip, çalışmalarında başarılar dilediler. Kocaeli Üniversitesi Onkoloji Bölümü'nde 6 aydır tedavi gören ve 4. doğum günü pastasını Başkan Doğan'la üfleyen Nergis Tusem Şimşek'in mutluluğu görülmeye değerdi. Hastalarla uzun süre zaman geçiren  Doğan'ın ziyareti hasta ve yakınlarını mutlu etti

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder