12 Mart 2016 Cumartesi

Vestel İstanbul Klima Servisi

İstanbul Vestel Klima Servisi, Firmamız İstanbul’da Vestel klima servisi hizmetlerini aksatmadan her geçen gün üstüne koyarak, katarak devam etmektedir.
Türkiye’nin en yaygın klimalarından biri olan Vestel kalitesini bütün dünyaya ıspatlamıştır. Türkiye genelinde birçok şubesi olan vestel klimaların bizlerde Klima servisliğini üstlenmiş durumdayız. İstanbul Vestel klima servisi olarak öncelikli hedefimiz Vestelin hak ettiği değeri layıkı ile temsil etmek ve müşterilerinin memnuniyetinide en üst düzeyde tutmaktır. Vestel Klima montajı gibi işlemler uzman teknisyenlerimiz tarafından itina ve özenle yapılmaktadır. Klimalarınızdan çıkan malzemeleri tekrar kullanmak için çaba sarf ediyoruz ve sizlere yeni malzeme aldırmamak için uğraşıyoruz. Birçok Vestel klima servisi montaj sırasında klimanızdan sökülen boruları söküldüğü zamanki boruları kullanmadan yapmaktadır ve bu durumda sizlere klima borunuzu sıfır almak durumunda kalıyorsunuz.
İstanbul’da uzun zamandır Vestel klima üzerine her türlü teknik desteği sağlayan firmamızın amacı ve hedefleri doğrultusunda çalışmalarımız aralıksız devam etmektedir. Özellikle yaz aylarındaki yoğun çalışmalarımızda müşterilerimizi mağdur etmemek için personel sayımızı arttırıyoruz ve müşterilerimizin bekleme sürelerini en aza indirgiyoruz. Birçok firma gibi sizleri günlerce bekletmiyoruz. Kaldıki birçok büyük klima markalarının ana servisleri bile müşterilerine 3-5 gün hatta 1 hafta 10 gün sonrasına servis hizmeti için gün verirken biz sizlere AYNI GÜN SERVİS hizmeti sunuyoruz.
Vestel klimalarınızın bakımlarınıda yine uzman teknisyen kadromuz ile yapıyoruz. Klima bakımlarına garanti verilmeyen sektörde bizler yağtığımız bakıma bile garanti vererek bu alanda ne kadar iddialı olduğumuzu gösteriyoruz değerli müşterilerimiz. Vestel İstanbul servisi olarak her semt ve ilçeye aynı gün servislerimiz ulaşma imkanına sahip. Bu hizmetlerimizden yararlanmak için yapmanız gereken tek şey, Bizleri arayarak servis için kayıt oluşturmanızdır. Gerisi bizde!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder